Ingezonden persbericht


Vooraanstaande Zweedse bio-energiebedrijven naar seminar in Delft

Op 17 november vindt het seminar "Bioenergy - Swedish Solutions" in het Aula Congrescentrum van de TU Delft plaats. Bij het seminar zullen een aantal Zweedse bedrijven in de bio-energiesector aanwezig zijn.

Het seminar wordt georganiseerd door de Ambassade van Zweden, Swedish Trade Council in Nederland en The Swedish Environmental Technology Network. Samenwerkingspartners zijn Stichting Platform Bio-Energie, SenterNovem en de Zweedse brancheorganisatie voor bio-energie; Svebio.

Het seminar "Bioenergy - Swedish Solutions" biedt de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en contacten te leggen met bio-energiebedrijven uit Zweden. De volgende Zweedse bedrijven zijn aanwezig bij het seminar: Vattenfall AB: In Europa de vijfde grootste leverancier van stroom en Europas grootste warmteleverancier. SÅBI AB: samen met Råsjö Torv één van de grootste bio-energieleveranciers van Scandinavië TallOil AB: vooruitstrevende bedrijvengroep op het gebied van biobrandstoffen en bio-energie Agrobränsle AB: gespecialiseerd in de teelt van het energiegewas Salix Sweden Power Chippers AB: producent en leverancier van kleinschalige persinstallaties voor biomassapellets.

Meer informatie:

Robert Karlsson, Trade Commissioner, Swedish Trade Council, tel. 070 - 302 20 51 Pernilla Kolni, Project Leader, Swedish Trade Council, tel. 070 - 302 20 59 Mattias Broman, Second Secretary, Ambassade van Zweden, tel. 070 - 412 02 18 http://www.swedishtrade.com/netherlands