Ingezonden persbericht


Persbericht

Digikring Utrecht gaat zelfstandig verder

UTRECHT, november 2005 - De Digikring Utrecht gaat vanaf 17 november '05 als zelfstandige vereniging verder. Daarmee komt een eind aan de betrokkenheid van Syntens, dat de afgelopen jaren de Digikring ondersteunde. De Digikring is een platform dat kennisuitwisseling en samenwerking tussen ICT-bedrijven stimuleert.

De Digikring brengt ICT-bedrijven met elkaar in contact en stelt hen in staat van elkaars werkwijze te leren en mét elkaar te leren samenwerken. Verder richt de Digikring zich op het bredere MKB. Met speciale thema-avonden wil de Digikring deze doelgroep aanspreken. Centraal thema bij deze bijeenkomsten is: hoe kun je als MKB-onderneming innoveren met ICT? Tijdens de thema-avonden wordt deze vraag vertaald naar specifieke onderwerpen als: personeelszaken, informatie-management, het aansturen van je bedrijf, webcommunicatie, breedbandtoepassingen, meer rendement uit ICT, en omgaan met ICT-bedrijfsricico's.

De oprichtingsvergadering van de Digikring Utrecht vindt plaats op 17 november '05, tussen 18.00 en 22.00 uur, in Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht.


---