Ingezonden persbericht


Persbericht PodiumGroep.nl (week 46)

Podium van 'Popcentrum'naar 'Partypalace'

NAAMSWIJZIGINGEN KONDIGEN NIEUWE PERIODE AAN

Hardenberg-, De gezamenlijke horecabedrijven van het Hardenbergse duo Herman Potgieter en Jan Kremer opereren sinds woensdagmiddag 16 november onder een nieuwe naam: 'PodiumGroep.nl'. De naamswijziging kondigt een nieuwe periode aan waarin veel nieuwe activiteiten zullen worden bekend gemaakt.

Herman Potgieter over PodiumGroep.nl: "Dat schrijf je als één woord maar met twee hoofdletters en het is een directe verwijzing naar een splinternieuwe welkomstpagina op de internet. Op de welkomstpagina staan onze drie bedrijven -vandaar de drie sterren onder elk logo- en een nieuwe 'divisie' met de naam 'Feesten & Partijen' die in onze horecazaken maar ook daarbuiten feesten & partijen gaat organiseren. Ook is nieuw dat we de oude naam Popcentrum Podium hebben ingewisseld voor 'Podium Partypalace' omdat dit veel beter past bij het huidige karakter van Podium. Café-restaurant Den Herdenbergher wordt vanaf 10 december -dus na de grote interne verbouwing die gaande is- gepromoveerd tot 'Grand Café Den Herdenbergher' waar het elke zaterdagavond voortaan 'Swingcafé' is voor de oudere jongere in de regio."

Op de nieuwe website www.podiumgroep.nl staan voortaan vier nieuwe logo's met een doorklikmogelijkheid naar de achterliggende websites met daarop een schat aan informatie. Vanavond (donderdag 17-11) gaat PodiumGroep.nl op een vakbeurs in de Evenementenhal Hardenberg de A1-jeugd van voetbalvereniging HHC als hoofdsponsor compleet het nieuw steken. Meer informatie op www.podiumgroep.nl.

Einde Persbericht