Ingezonden persbericht


Persbericht:

Uitbreiding bestuur EMMA-nl met Leeuwenburg (Yourzine), Buter (Mailmedia) en Smit (E-profile).

Amsterdam, 17 november 2005 - Tijdens de algemene ledenvergadering van De E-mail Marketing Associatie Nederland (EMMA-nl) is het bestuur uitgebreid met 3 nieuwe leden. Roel Smit is de nieuwe secretaris, Edouard Leeuwenburg gaat zorgdragen voor de online communicatie en Jasper Buter is verantwoordelijk voor overige media en ledenwerving. De twee zittende bestuursleden Ernst van de Ploeg (technische zaken) en voorzitter Marc Borgers zijn blij met deze versterking van het bestuur.

"Reden voor de uitbreiding is de stijging met 50% van het aantal leden in 2005 en een gewenste verdere professionaliseringslag voor 2006" aldus Marc Borgers. Met deze extra bestuursleden erbij ontwikkelen we meer snelheid om onze speerpunten te verwezenlijken. Dit zijn: het tegengaan van spam, het verbeteren van het imago van direct e-mail en het op niveau houden van het bezorgpercentage van bonafide verzenders. O.a. het in de zomer geïntroduceerde keumerk draagt hieraan bij.

Over de EMMA-nl
De E-mail Marketing Associatie Nederland (www.emma-nl.net) behartigt de belangen van bedrijven die e-mail verzenden en als marketinginstrument inzetten en de belangen van bedrijven die daarbij faciliteren.
EMMA-nl is het keurmerk voor professionele e-mailmarketing en is in maart 2003 opgericht door e-mailverzenders van op toestemming gebaseerde commerciële e-mail in reactie op de ongewenste groei van spam.

---------------------------
Niet ter publicatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Marc Borgers, voorzitter EMMA-nl: mailto:info@emma-nl.net
gsm: 06 51505825