Ingezonden persbericht


Persbericht

BBEYOND GEEFT STARTSEIN BREEDBANDCAMPAGNE

Aansluitkosten SDSL voor rekening BBeyond

Hoofddorp, 17 november 2005 ­ BBeyond gaat van start met een breedbandcampagne waarbij de service provider de totale aansluitkosten van EUR 535 voor een SDSL-verbinding voor eigen rekening neemt. SDSL van BBeyond is tegen dezelfde vaste maandlasten als ADSL verkrijgbaar in verschillende up- en downloadsnelheden, van 512/512 Kbps tot 2,3/2,3 Mbps. De verbindingssnelheden kunnen eenvoudig worden aangepast als de behoefte aan bandbreedte veranderd is. Om de overstap naar BBeyond gemakkelijk te maken, neemt de dienstenaanbieder de administratieve afhandeling op zich die komt kijken bij het wisselen van provider. Dit geldt ook voor het overzetten van domeinnamen en webhostingdiensten. Daarnaast verzorgen de installateurs van BBeyond de feilloze installatie en configuratie. Voordelen SDSL
SDSL is een internetverbinding die het mogelijk maakt zware bestanden tegelijkertijd en met dezelfde up- als downloadsnelheid, op meerdere werkplekken op te halen en te versturen. Door de opkomst van Voice over IP en online zakendoen groeit de vraag naar bandbreedte. Met een lage bandbreedte kan het voorkomen dat tijdens het verzenden van zware bestanden de internetcapaciteit volledig wordt benut en de rest van het bedrijf met een overbelaste verbinding wordt geconfronteerd. Met Gebundeld SDSL behoort dit tot het verleden.

Voordelen van de campagne:

- Gratis router ­ ook geschikt voor telefonie, normaal EUR 280
- Geen kosten aanvraag nieuwe telefoonlijn, normaal EUR 45
- Geen kosten set-up en installatie, normaal EUR 210

Over BBeyond
BBeyond is gespecialieerd in het leveren van DSL-diensten aan zakelijk Nederland. BBeyond biedt ADSLâ¤' en SDSL-oplossingen, maakt koppeling tussen verschillende bedrijfsvestigingen mogelijk en verbindt thuiswerkers aan het netwerk van ondernemingen. Daarnaast biedt de service provider aanvullende diensten zoals Voice over DSL, webhosting, domeinnaamregistratie en e-mail. De service provider maakt als dochteronderneming gebruik van het fijnmazige DSL-netwerk van BBned. BBeyond is opgericht in maart 2001 en gevestigd in Hoofddorp. De belangrijkste investeerder achter BBned en BBeyond is Telecom Italia.

# # #

Voor meer informatie over de campagne kijk op: www.bbeyond.nl

BBeyond
Mirjam Smets
Tel.: + 31 (0) 23 565 9962
mailto:mirjam.smets@bbeyond.nl
http://www.bbeyond.nl

Edelman
Tessa Bouw
Tel.: +31 (0) 23 554 2030
mailto:tessa.bouw@edelman.com
http://www.edelman.com/nl/pressroom