Ingezonden persbericht


donderdag 17 november 2005

----------
Deze week (week 47) in FEM Business:

Mist rond de beursgang
Een dode must bij een programma van Endemol baart heel wat meer opzien dan de beursgang van het televisie-productiebedrijf, die volgende week gepland staat. Welk pokerspelt speelt moeder Telefónica?

Een Fentener van Vlissingen bij Heineken
Waarom wordt Annemiek Fentener van Vlissingen, die alleen toezicht houdt bij bedrijven waarin de familie belangen heeft, commissaris bij Heineken? De banden tussen het SHV-geslacht en de Heineken-clan in kaart gebracht.

Extra:
FEM Business Outlook ICT

Tech is back
27 pagina's over de terugkeer van de informatietechnologie.

Met o.a.:
Mobile computing: dankzij mobiele toepassingen is de computer hét instrument om de arbeidsproductiviteit van werknemers te vergroten. Terecht omarmen bedrijven de nieuwe technologie. Risico's? Uiteraard. Maar kijk eens naar de kansen.

En:
Dienstverleners willen meer
Cisco's revolutie
Gezocht: nerds, nerds, nerds
Veiligheid heeft zijn prijs
ERP na de hype
Outsourcing
Wie zit waar? Listing van ict-bedrijven.

meer informatie: Mike Ackermans 06 51 81 38 81

De business weekly FEM Business ordent wekelijks de relevant zakelijke, economische en financiële informatie. Naast het feitelijke nieuws ook oorzaken en gevolgen, achtergronden, heldere analyses en scherpe commentaren. De redactie schrijft over bedrijven, markten, sectoren en de mensen die erover beslissen. Deskundig en onafhankelijk. Naast het weekblad is er een goed bezochte website waarop de vaste abonnees toegang hebben tot het elektronische archief van FEM Business. Tevens verschijnt dagelijks FEM Business Update, de gratis dagelijkse E-nieuwsservice van FEM Business.