Ingezonden persbericht


Ford breidt IT-outsourcingcontract met CSC uit

Bunnik, 17 november 2005 - Autoproducent Ford heeft zijn IT-outsourcingcontract met CSC Computer Sciences Corporation (NYSE: CSC) voor de derde maal uitgebreid. Binnen de nieuwe overeenkomst blijft CSC datacenterservices en daaraan gerelateerde applicatieondersteuning aan Ford leveren. Bovendien verzorgt het bedrijf de ontwikkeling en het onderhoud van de legacy-systemen voor de Europese Customer Service-divisie van Ford. CSC levert Ford al sinds 1994 uiteenlopende ondersteunende diensten. Financiële details van de overeenkomst worden niet bekendgemaakt.

"We zijn zeer tevreden over de uitbreiding van onze samenwerking met Ford", zegt Guy Hains, President European Operations van CSC. "Deze uitgebreide overeenkomst onderstreept onze ervaring in de automotive-markt en ons vermogen om concrete resultaten voor onze klanten te realiseren."

# # #

Over CSC
Computer Sciences Corporation is sinds de oprichting in 1959 uitgegroeid tot één van 's werelds grootste IT-dienstverleners. CSC's missie is het leveren van maatwerkoplossingen aan organisaties in industrie en overheid. Oplossingen die deze organisaties in staat stellen te profiteren van de geavanceerde toepassing van technologie.

CSC heeft wereldwijd circa 78.000 medewerkers. Zij richten zich op systeemontwerp en -integratie, outsourcing van IT en bedrijfsprocessen, applicatiesoftwareontwikkeling, web- en applicatie-hosting en managementconsulting. Het hoofdkantoor van CSC staat in El Segundo, Californië. Het bedrijf behaalde een omzet van $14,5 miljard over de periode van de laatste twaalf maanden (eindigend op 30 september 2005). Voor meer informatie: www.csc.nl.

###



Ingezonden persbericht