Time : 2:27:25 PM
Date : Thursday, November 17, 2005
Sender Name: e-Zone NV

NIEUWKOMER TELITO BIEDT BREDE MASSAMARKT UITERST VOORDELIGE "ALL-IN"WEBSITE PAKKETTEN

Nieuw "tell-it-to-a-friend" programma laat klant toe om 25 EUR te verdienen

Geboorte in zicht, je gaat trouwen of je wil je sportclub op de internet kaart zetten? Via Telito.be kan nu iedereen binnen een klein budget een eigen website met domeinnaam en persoonlijke email adressen aankopen. Met deze dienst is Telito.be de eerste Belgische dienst die regelrecht de brede massamarkt benadert met een uiterst compleet en goedkoop aanbod.
Een website bouwen met eigen domeinnaam en kwalitatieve webhosting was tot voor kort voornamelijk voorbehouden voor professionele gebruikers en bedrijven. Cijfers van DNS.be tonen aan dat tot op heden van alle .be domeinnamen meer dan 80% bestemd was voor professioneel gebruik. Ervaringen uit het buitenland echter tonen aan dat ook een bredere massamarkt dergelijke producten op termijn zal aankopen.
Met de lancering van Telito.be wil e-Zone (het bedrijf achter Telito) nu een bredere doelgroep bedienen van gebruikers met een eenvoudig, doch compleet pakket: 1 domeinnaam, 5 persoonlijke email adressen, 50 MB webruimte. Dit volledige pakket kost de gebruiker slechts 4,99 EUR per maand. Nieuw is dat in het pakket een uiterst eenvoudige en veelzijdige SiteBuilder is inbegrepen. Deze online tool laat zelfs een startende gebruiker toe om in geen tijd een eigen website te publiceren. Hiertoe is geen bijzondere technische kennis vereist. De dienst wordt tegelijkertijd gelanceerd op de Belgische, Nederlandse en Franse markt. Om het systeem kenbaar te maken rekent Telito onder andere op de actieve promotie door haar eigen klanten. Het unieke en nieuwe "tell-it-to-a-friend" programma van Telito beloont klanten die actief nieuwe klanten aanbrengen met een waardebon van niet minder dan 25 EUR per nieuwe klant. Telito is een online dienst van e-Zone NV, de Belgische specialist van interactieve toepassingen. e-Zone NV kwam recent nog in het nieuws met de overname van sectorgenoot Mcube NV, tevens een aanbieder van interactieve SMS/MMS applicaties. Voor het concept en design van Telito alsook de lanceringscampagne deed E-zone een beroep op HyperVision, lid van de TBWA groep.

Noot aan de uitgever:
Telito (www.telito.be) is een online dienst van e-Zone NV, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in Internet en Mobiele Diensten. e-Zone NV heeft marktleiderschap in volgende domeinen: (i) domeinnaamregistratie, webhosting en email, (ii) SMS/MMS applicaties en diensten. e-Zone NV werd opgericht in april 2003 door Danny Lein en Paul Janssens en heeft de diensten Register.be en MobileWeb.be overgenomen van de Belgische Internet Incubator Venturebay NV die in 2000 werd opgezet door dezelfde oprichters. e-Zone NV heeft in April 2005 de overname afgerond van haar sectorgenoot Mcube NV, tevens een aanbieder van interactieve SMS/MMS applicaties.

Voor verdere informatie gelieve volgende personen te contacteren Mr. Danny Lein (e-Zone NV)
op tel 0476 94.64.00
email danny.lein@e-zone.net

of
Mr. Paul Janssens (e-Zone NV)
op tel 0476 91.64.00
email: paul.janssens@e-zone.net

URL: http://www.telito.be http://www.e-zone.net