Ingezonden persbericht


Persbericht

AAC Cosmos gecertificeerd door Sophos Benelux

~ Sophos-omzet van ICT-diensverlener dit jaar al met 35 procent gegroeid ~

Eindhoven, 17 november 2005 - AAC Cosmos is door Sophos Benelux gecertificeerd als reseller voor Sophos Anti-Virus. Hiermee is de ICT-dienstverlener de eerste reseller die door Sophos Benelux gecertificeerd is.

Sophos werd vier jaar geleden aan het leveringsprogramma van AAC Cosmos toegevoegd. Alleen al in het afgelopen jaar is de omzet van Sophos met ruim 35 procent gegroeid. Bij distributeur CRYPSYS Data Security volgen sales- en supportmedewerkers van AAC Cosmos diverse trainingen. Mede hierdoor is het kennis- en serviceniveau van de ICT-dienstverlener bijzonder hoog. AAC Cosmos is door deze samenwerking, vooral in de overheidsector, een gewaardeerde reseller voor Sophos.

"Sophos is een van de standaardproducten in ons portfolio, welke we zelf ook naar volledige tevreden in onze eigen ICT-omgeving toepassen. Doordat onze eigen systeembeheerders erg tevreden waren met Sophos, raadden ze ons aan het in het assortiment op te nemen", aldus René van Dop, marketing directeur van AAC Cosmos. "Toen ik door Sophos Benelux uitgenodigd werd om langs te komen op infosecurity.nl, had ik geen idee wat ons te wachten stond. We zijn er trots op dat we aan ons rijtje van certificeringen door Cisco, Novell en Citrix nu ook Sophos toe kunnen voegen."

"AAC Cosmos heeft de hoogste renewal rate van al onze resellers", zegt Marnix van Meer, product en marketing director van Sophos Benelux. "Het is een erg initiatiefrijk bedrijf. Regelmatig kloppen ze bij ons aan voor technische en commerciële trainingen. Verder hebben ze een bijzonder hoog kennisniveau en een prima pre- en aftersales service. Ons eigen kantoor in de Benelux is net geopend, maar zonder goede resellers zijn we nergens. Het feit dat we een bedrijf als AAC Cosmos kunnen certificeren, stimuleert ons zeker om een nog grotere speler binnen de Benelux te worden".

(306 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over AAC Cosmos
AAC Cosmos is een ICT-partner met specifieke kennis op het gebied van ontwerpen, implementeren, toepassen en beheren van ICT-oplossingen. Het bedrijf heeft 450 medewerkers en 7 vestigingen in het hele land. AAC Cosmos richt zich met zijn dienstverlening voornamelijk op middelgrote organisaties in het bedrijfsleven, maar heeft ook grote organisaties binnen de zorgsector, lokale overheid en centrale overheid in zijn klantenkring. AAC Cosmos denkt als ICT-partner met zijn klanten mee over hoe zij ICT pro-actief en op een strategische manier kunnen inzetten, en heeft daarnaast ook specifieke kennis op het gebied van ICT-oplossingen voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. In vrijwel alle samenwerkingen met leveranciers beschikt het bedrijf over de hoogste (service-) accreditaties. Meer over AAC Cosmos kunt u vinden op:
http://www.aaccosmos.nl

Over Sophos Benelux
Sophos Benelux, gevestigd in Gorinchem, is een Sophos-distributeur die zich richt op het leveren van Sophos-producten en -diensten aan partners, resellers en klanten in de Benelux. Sophos is een van de marktleiders op het gebied van geïntegreerde oplossingen die internetdreigingen tegen gaan. Het bedrijf ontwikkelt software tegen virussen, spyware, spam en policy-misbruik, voor bedrijven, onderwijsinstellingen en de overheidssector. Meer informatie is beschikbaar via www.sophosbenelux.com.

Over Sophos
Sophos is een van de marktleiders op het gebied van geïntegreerde oplossingen die internetdreigingen tegen gaan. Het bedrijf ontwikkelt software tegen virussen, spyware, spam en policy-misbruik, voor bedrijven, onderwijsinstellingen en de overheidssector. Het hoofdkantoor van Sophos bevindt zich in Groot-Brittannië. Inmiddels zijn er meer dan 35 miljoen Sophos-gebruikers in ruim 150 landen. Met meer dan 20 jaar ervaring en een wereldwijd netwerk van centra die bedreigingen analyseren, is Sophos in staat snel te reageren op nieuwe dreigingen, ongeacht de complexiteit ervan. Hierdoor wordt een optimale klanttevredenheid nagestreefd.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Fax: +31 (0) 40 235 46 01
Email: cathelijnev@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com