INTEROUTE BENOEMT COUNTRY MANAGER BELGIE

Amsterdam/Zaventem, 17 november 2005 ­ Interoute, leverancier en eigenaar van het meest geavanceerde en wijdvertakte netwerk voor spraak, data en internet in Europa, heeft James Demaeght benoemd tot country manager voor België en Luxemburg. Demaeght (36) was managing director België van het recent door Interoute overgenomen PSINet. Sinds de recente overname van VIA NET.WORKS is Interoute eigenaar van alle VIA NET.WORKS-activiteiten in Duitsland, Frankrijk en Spanje en de PSINet-activiteiten in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.
Interoute benoemt Country Manager in België

Zaventem, 17 november '05 ­ Interoute, leverancier en eigenaar van het meest geavanceerde en wijdvertakte netwerk voor spraak, data en internet in Europa, heeft James Demaeght benoemd tot country manager voor België en Luxemburg. Demaeght (36) was managing director België van het recent door Interoute overgenomen PSINet.

Sinds de recente overname van VIA NET.WORKS is Interoute eigenaar van alle VIA NET.WORKS-activiteiten in Duitsland, Frankrijk en Spanje en de PSINet-activiteiten in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.

"Ik ben heel enthousiast over deze stap", vertelt James Demaeght. "Ik vond Interoute altijd al een bijzondere speler op de telecommarkt. Het entrepreneurship leeft hier echt. De B2B sector heeft het zeer moeilijk gehad de laatste jaren, maar ik ben optimistisch over de toekomst. Innovatieve telecombedrijven, die klantgericht zijn en kwaliteit leveren zoals Interoute, komen als overwinnaars uit de strijd."

"We zijn blij met James Demaeght en PSINet aan boord", zegt Berend Jan Van Maanen, country manager Benelux & Nordics Interoute. "De acquisitie betekent een geweldige boost voor onze lokale positie en James Demaeght kent het klappen van de zweep."

James Demaeght is een self made man met ruim 10 jaar ervaring in managementfuncties binnen ICT en hosting. De afgelopen vier jaren was James in diverse functies werkzaam voor PSINet en werd hier eerder dit jaar tot managing director benoemd. Voordien was hij actief als business development manager bij een nationale ISP en deed hij ervaring op bij Assa Abloy en Vanwaasdijk.

Over Interoute
Interoute is het snelst groeiende telecommunicatiebedrijf in Europa en is eigenaar en operator van het meest geavanceerde en wijdvertakte Europese netwerk voor spraak, data en internet. Interoute verzorgt intelligente netwerkservices voor een uitgebreide reeks bedrijven, variërend van detailhandel tot luchtvaart, en voor iedere grote Europese traditionele telecomaanbieder, de belangrijkste operators in Noord Amerika en Zuid Oost Azie, overheden, onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Interoute is schuldenvrij en heeft activiteiten in heel Europa en Noord Amerika. Interoute is ook eigenaar en operator van stedelijke netwerkringen in alle belangrijke Europese zakencentra. Voor meer informatie over Interoute James Demaeght is een self made man met ruim 10 jaar ervaring in managementfuncties binnen ICT en hosting. De afgelopen vier jaren was James in diverse functies werkzaam voor PSINet en werd daar eerder dit jaar tot managing director benoemd. Daarvoor was hij actief als business development manager bij een Belgische ISP en deed hij ervaring op bij Assa Abloy en Vanwaasdijk.

Over Interoute
Interoute is het snelst groeiende telecommunicatiebedrijf in Europa en is eigenaar en operator van het meest geavanceerde en wijdvertakte Europese netwerk voor spraak, data en internet. Interoute verzorgt intelligente netwerkservices voor een uitgebreide reeks bedrijven, variërend van detailhandel tot luchtvaart, en voor iedere grote Europese traditionele telecomaanbieder, de belangrijkste operators in Noord Amerika en Zuid Oost Azie, overheden, onderwijs- en onderzoeksinstellingen. Interoute is schuldenvrij en heeft activiteiten in heel Europa en Noord Amerika. Interoute is ook eigenaar en operator van stedelijke netwerkringen in alle belangrijke Europese zakencentra. Voor meer informatie over Interoute: www.interoute.nl

Contact voor de pers:
Interoute Communications Ltd
Wander Bruijel of Veronique van Zanten
070-346 3760