Ingezonden persbericht


http://www.bivolino.com/shirts/mail/press20051116NL.htm

----------
PERSBERICHT

----------

Bivolino.com lanceert custom-tailored damesblouses.

----------
Op Bivolino.com, 'Your Digital Shirt Designer', kunnen nu ook vrouwen hun eigen blouses 'interactief creëren en visualiseren' en vervolgens bestellen. Uw eigen design, op maat gemaakt zonder lintmeter. Bivolino ontving in 2004 de Starter Award van de Nederlandse Stichting Nationale Thuiswinkel.

De Bivolino dames collectie, genaamd "Women Trendy", is nieuw op de Bivolino.com site. Een caleidoscoop met foto's van blouses verwelkomt de consument met de nodige inspiratie om zelf het personalisatieproces op te starten. Eerst kiest de consument zijn favoriet model uit Monalisa, Anastasia, Cloélia, Fescénia, Georgia of Racillia. Met de hulp van de gratis thuis ontvangen stofstalen kan de stof gekozen worden met de nodige ' look & feel ' en kan het online konfiguratiewerk beginnen: met een mouse-over en knip-en plakmethode kan de klant op een 2D blousemodel haar persoonlijke voorkeuren invoeren: retro afgeknot of lange punten manchetten, een of twee borstzakken, rode of roze garen knoopsgaten, dikke of dunne knopen, een dubbele, enkele of gezoomde sluiting aan de voorkant, een rechte of ronde onderkant, een eigen nickname op de borstzak of toch maar niet. Ook heeft de consument de keuze uit allerlei mogelijke boordtypes (amsterdam, klassiek hoog, klassiek omslag, klassiek lang, kortina, engels rond, high officer, klassiek lang 2 knopen), stoffen (katoen stretch of katoen dubbel getwijnd) en dessins (strepen, ruiten, effen, uni fantasie). Zodra zij op het 'zoom & prijs' icoontje heeft geklikt verschijnt er een staaltje van de door haar gekozen stof in beeld, dat vergezeld gaat van een gedetailleerde opgave van al haar wensen. De consument visualiseert aldus interactief het resultaat van haar creatie.

Naar maten toe moet men alléén het gewicht, de leeftijd, de lengte en de cupmaat opgeven met een optie voor een getailleerde 'slim fit'. Dus geen gebruik van een lintmeter of van complexe maattabellen. Verder kan de consument nog via pictogrammen haar silhouet verfijnen qua breedte van de schouders, heup en taille.

Prijzen starten vanaf 60¤ btw inclusief + 5 ¤ bezorgkosten.

----------
EINDE PERBERICHT

----------

Achtergrondinformatie (

Ingezonden persbericht