Politie Zeeland


---


O-7237-2005 Getuigenoproep aanranding

Donderdag 10 november werd een 15-jarige meisje uit de gemeente Schouwen-Duiveland op de Heuvelsweg in Kerkwerve lastiggevallen door een onbekende man die op een brommer reed.
De man dwong haar tot stoppen, pakte haar vast, waarna hij haar betastte. Toen een auto stopte reed de man op zijn brommer weg in de richting van de Delingsdijk. De automobilist die in een kleine zilverkleurige auto reed, beloofde het meisje om af te wachten of de man terug zou komen.
De politie zou graag in contact met deze automobilist komen. Ook eventuele andere getuigen worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Goes of te bellen met telefoonnummer 0900-8844.

O-7238-2005 Radarcontrole
Donderdag werd van 06.00 - 15.30 uur radarcontrole gehouden op de Oude Rijksweg in Rilland, de Broekseweg in Oud Vossemeer en de Westhavendijk en de 's-Gravenpolderseweg in Goes.
Totale aantal passanten: 1389; aantal overtredingen: 106.


O-7239-2005 Verdacht pakketje aangetroffen

Op het perron van het station in Goes, in een open wachtruimte, werd donderdag omstreeks 20.00 uur door een treinreiziger een verdacht pakketje aangetroffen.
Deze heeft dit gemeld bij het politiebureau waarna de politie op onderzoek is gegaan. Het trein- en busverkeer werd stilgelegd en de omgeving van het station werd ontruimd (er werden geen woningen ontruimd). Bij onderzoek bleek het pakketje ongevaarlijk materiaal te bevatten. De juiste inhoud en de herkomst van het pakketje zullen nog verder worden onderzocht.
De politie zoekt mensen die rond het tijdstip van 20.00 uur op het perron of in de directe omgeving iets verdachts hebben gezien. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland