Zappa plays Zappa in Amsterdam

21.06.2005 / 15:08 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Mojo concerts

Donderdag 10 november geven Ahmet en Dweezil Zappa in het kader van hun Tour de Frank een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Onder het motto 'accept no substitute!' presenteren en spelen zij het werk van hun vader Frank Zappa. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande zaterdag.

Tijdens 'the First Duly Authorized & Certified Frank Zappa Respective! And Perspective!' brengen de broers Ahmet en Dweezil een selectie uit het uitgebreide oeuvre van hun vader. Net als bij de concerten van Frank Zappa zullen geen twee concerten van de tour gelijk zijn omdat de set list en special guests van avond tot avond verschillen.

Frank Zappa (1940-1993) kan zonder twijfel gerekend worden tot de belangrijkste componisten van de tweede helft van de twintigste eeuw. De markante componist/gitarist/satiricus combineerde met zijn Mothers of Invention rock met jazz en schreef daarnaast modern klassieke / avantgarde composities. Zappa verlegde daarmee de grenzen tussen pop, jazz en klassiek. Naast zijn briljante composities, staat Zappa ook bekend om zijn even hilarische als maatschappijkritische teksten.

Zappa plays Zappa
with Accomplished Special Guests & Other People
Donderdag 10 November 2005
Entree: E 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00

Speciale VIP kaarten
Voor het concert Zappa Plays Zappa zijn een beperkt aantal vip kaarten beschikbaar. Met deze vip kaart kun je de sound check bijwonen, heb je een meet and greet met de band en zie je het concert vanaf een logeplaats met gratis drank en hapjes. Entree: E 135 (excl. servicekosten)
Aanvang: 17.30

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (