Gerechtshof 's-Gravenhage


Vrijdag 18 november 13.30 uur uitspraak hoger beroep Samir A

Vrijdag 18 november om 13.30 uur is de uitspraak in het hoger beroep in de zaak Samir A. bij het Gerechtshof âs-Gravenhage. De zitting is in de extra beveiligde zittingszaal aan de Zuidermolenweg 1 in Amsterdam Osdorp. Pers kan zich tot vrijdag 18 november 10.00 uur aanmelden.

Accreditatie pers
Pers die zich al voor de zittingen van maandag 31 oktober en vrijdag 7 november aanmeldde hoeft zich niet weer aan te melden. Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u vrijdag 18 november aanwezig zijn bij de uitspraak, dan dient u zich uiterlijk vrijdag 18 november 10.00 uur per e-mail (i.oevering@sgrarr.drp.minjus.nl) aan te melden, onder opgave van:

naam:

geboortedatum en plaats:

nummer (politie)perskaart*:

naam en type medium:

telefoon:

gsm:

e-mail:


* of paspoortnummer indien geen perskaart.

Pers die zich heeft aangemeld, krijgt op vertoon van hun perskaart toegang tot de zittingszaal voorzover het aantal zitplaatsen dit toelaat. Er is in de zittingszaal en op de openbare tribune een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Men dient er rekening mee te houden dat men door de bevoegde instanties in Amsterdam zal worden gevraagd zich te identificeren.

Audiovisuele opnamen
De NOS verzorgt op 18 november de poolregeling. Vertegenwoordigers van radio en televisie kunnen zich voor beeld- en geluidsmateriaal wenden tot de NOS (productieafdeling, tel. 035 â 677 9111). SNG-wagens kunnen op de openbare weg worden geparkeerd. Opname-apparatuur mag niet 'de bunker' in.

Overig
De perskamer is als werkruimte beschikbaar; er is echter geen directe verbinding met de zaal. Mobiele telefoons en laptops worden deze zitting niet bij de ingang ingenomen. Fotoâs mogen niet worden gemaakt, tekenaars dienen zich te accrediteren.

Wanneer u plaats neemt in de zittingszaal, dient u er rekening mee te houden dat u de zaal wel kan verlaten, maar pas weer kan terugkeren naar uw plaats wanneer de zitting geschorst wordt. Op de openbare tribune geldt deze beperking niet.

NB: In het gebouw is filmen, fotograferen en het maken van geluidsopnamen verboden. Apparatuur (inclusief mobiele telefoons) kan om die reden tijdelijk worden ingenomen.

Meer informatie
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met de voorlichter van het Gerechtshof âs-Gravenhage, Inge Oevering, tel. 070 â 381 1715.

Bron: Gerechtshof 's-Gravenhage Datum actualiteit: 17 november 2005 Naar boven