TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 17-11-2005

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending vrijdag 18 november
Z@PP (Nederland 3) ­ 15.45 uur

AMAZONE ROBIN (12) DOET VERSLAG VAN
HAAR EIGEN NK IN Z@PPSPORT

Presentator Ron Boszhard is te gast bij de kids van Bowlingvereniging Rotterdam-Noord en presenteert vrijdag 4 november een nieuwe aflevering van Z@PPSPORT.

En dit zit er in:

REPO
De NK Samengestelde Wedstrijden is een nationaal pony-evenement dat wordt verreden over drie onderdelen: dressuur, springparcours en cross. Verslaggeefster en deelneemster Robin Breunis (12) doet niet voor de eerste keer mee en daarom wil ze deze wedstrijd -op haar eigen pony Lobeke jr.- graag in de prijzen vallen.

FLASH: jeugdsport uit het land

- Bij de Ekiden (estafette-marathon) van de Amstelveense Atletiekvereniging 'De Startbaan' leverden ook pupillen en D-junioren een goede prestatie.
- De roeiwedstrijd om de Lingebokaal was een mooie dag voor de jongens- twee van RV Weesp. Bij de meisjes was het duo van de Viking uit Utrecht succesvol.

LEF!
Heeft Ron lef genoeg om te balletten? Hij krijgt les van Lucia Marthas, de vrouw achter vele showballetten op televisie en in het theater. Kan ze van hem een 'prima ballerina' maken? Ron wordt uitgedaagd een pirouette te maken.