AutoRai

Nationale Opel Testdag 2005 scoort wederom

(11/18/2005)
De twaalfde editie van de Nationale Opel Testdag van 5 november jongstleden heeft voor de Nederlandse Opel-dealers weer een stroom van klandizie opgeleverd. In totaal ontvingen zij ruim 45.000 Opel-rijders op deze inmiddels traditionele en in de autobranche unieke dag. Meer dan 28.000 mensen lieten hun auto op 18 punten technisch checken. Zowel het aantal nieuwe klanten als het aantal gemaakte reparatieafspraken steeg met respectievelijk 10% en 25%.

Gratis 18-punten controle
Tijdens de Nationale Opel Testdag konden Opel-rijders hun auto op 18 punten laten controleren. Tijdens deze controle werden onder meer alle wintergevoelige onderdelen van het koelsysteem nagekeken. Nadat het systeem in orde was bevonden, werd de klant de mogelijkheid geboden om voor slechts ⬠12,50 (normale prijs ⬠19.50) het unieke Opel Winterplan certificaat aan te schaffen. Dit certificaat geeft de klant de garantie dat de auto zonder technische problemen de winter door zal komen. Dit jaar werden er bijna 15.000 certificaten uitgegeven.

Proefritten en activiteiten
Veel bezoekers grepen de Nationale Opel Testdag aan om een proefrit te maken in de Opel van hun keuze, nieuw of gebruikt. Deze proefritten vielen bij een groot aantal bezoekers zo in de smaak, dat in totaal op 5 november bijna 1.300 nieuwe en gebruikte autoâs van eigenaar wisselden.