RTL Group

RTL FM zorgt voor onvergetelijke kerst
lang gekoesterde kerstwensen in vervulling bij rtl fm

De kerstperiode staat weer voor de deur. Een tijd waarin gezelligheid, warmte en naastenliefde centraal staan. RTL FM maakt de kerstdagen voor veel luisteraars extra speciaal, want net als vorig jaar vervult het radiostation ook dit jaar weer talloze kerstwensen.

Onder het motto Wie gun jij een onvergetelijke kerst? roept RTL FM haar luisteraars de komende tijd op om een kerstwens in te sturen voor een bijzonder persoon in zijn of haar leven. Dit kan via de site www.rtlfm.nl of met een speciale wenskaart, die de komende dagen via verschillende kanalen landelijk wordt verspreid.

Vanaf dinsdag 6 december tot en met zaterdag 24 december brengen de presentatoren van RTL FM dagelijks meerdere wensen live op radio in vervulling. Deze wensen lopen uiteen van groot tot klein en van hartverwarmend tot ludiek. Zeker is: degene die in de uitzending hoort dat zijn of haar wens wordt verwezenlijkt, heeft dankzij RTL FM een onvergetelijke kerst.

In 2004 liet RTL FM ook al een groot aantal kerstwensen uitkomen. Zo werd speciaal voor de feestdagen een Russische familie herenigd, ontving een school nieuwe voetbalgoals en mocht een superfan een rolletje in Goede Tijden, Slechte Tijden spelen. Ook kreeg een oma een cursus cadeau om haar vliegangst te overwinnen en stuurde RTL FM haar naar de V.S. om haar kleinkinderen te kunnen bezoeken.

Net als vorig jaar verwacht RTL FM ook dit jaar weer vele tienduizenden wensen. Reden genoeg om weer flink uit te pakken en wederom honderden luisteraars te verrassen of een hart onder de riem te steken door een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Met al die hartverwarmende, ontroerende en vrolijke radiomomenten is RTL FM dan ook hét radiostation om helemaal in de kerstsfeer te komen.

Voor een persfoto kunt u contact opnemen met de afdeling Mediadocumentatie RTL Nederland, tel. 035-6718553.


---

------------

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, persdienst RTL Nederland via tel. 035-6718598 of karin.bouwknegt@rtl.nl

© 2005 RTL Nederland / IP