Gemeente Geertruidenberg


Leden selectiecommissie Cultuurprijs gezocht

Het gemeentebestuur van Geertruidenberg zal begin volgend jaar de nieuwe cultuurprijs uitreiken.
Om een gedegen advies aan het college te presenteren zijn wij op zoek naar vrijwillige leden voor de selectiecommissie Cultuurprijs. De selectiecommissie moet bestaan uit 5 personen, waarvan 2 plaatsen vervuld worden door een ambtenaar en de wethouder cultuur. Voor de invulling van overige leden zijn wij op zoek naar vrijwilligers die affiniteit hebben met cultuur en graag deel uit willen maken van de selectiecommissie Cultuurprijs.

De selectiecommissie adviseert het college over de ontvangen voordrachten. Daarnaast hebben individuele leden de taak om een voordracht aan te leveren.
De tijdsbesteding per uitreiking, maximaal één per jaar, zal per lid ongeveer 10 uur zijn. Dit is in de vorm van één bijeenkomst als adviesorgaan, het voorbereiden van de eigen voordracht en aanwezig zijn op de uitreiking van de Cultuurprijs.

Heeft u interesse om lid te worden van de selectiecommissie Cultuurprijs schrijf dan vóór 1 december a.s. een briefje waarin u zo goed mogelijk uitlegt waarom u wilt deelnemen in de selectiecommissie. Het college zal besluiten wie de selectiecommissie zal vormen. De voorkeur gaat uit naar 3 leden woonachtig in respectievelijk de kernen Raamsdonk, Raamsdonksveer en Geertruidenberg.

U kunt uw brief richten aan het gemeentebestuur van Geertruidenberg, onder vermelding van Selectiecommissie Cultuurprijs. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Nicole de Kort (0162-579 583).