Gemeente Soest

Sportgala 2005

Datum: 18/11/2005

Meld nu Soester sporters aan voor het Sportgala 2005!

Op 27 januari 2006 wordt het Soester Sportgala 2005 in het Spleasure Centrum gehouden. Tijdens deze avond zullen de sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg van 2005 bekend gemaakt worden. Voor dit spektakel kunt u nog steeds Soester sporters aandragen.

U kunt nu uw favoriete Soester sport(st)er of sportploeg van 2005 aanmelden

Deze maakt dan kans op de felbegeerde titel.

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het nominatieformulier (in U kunt dit betand openen met de Acrobat Reader pdf-formaat) in te vullen en vóór 9 december te sturen naar:

* Gemeentehuis Soest
t.a.v. Sportgala, afdeling SOW - Breedtesport Antwoordnummer 120
3760 VB Soest

* of e-mailen naar Karen Hermans: hermk@soest.nl

Bij de nominatie van sportman, sportvrouw en sporttalent is het belangrijk dat het inwoners van Soest zijn. Voor sportploeg van het jaar is het van belang dat het het vaste team van een Soester vereniging is, de leden hoeven niet uit Soest te komen. De sportman en
-vrouw moeten op 1-1-2005 ouder dan 16 jaar zijn en het talent mocht op 31-12-2004 niet ouder zijn dan 15 jaar. Zij mogen de sport individueel of in teamverband beoefenen. Onder de aanmeldingen zullen 25 x 2 toegangskaarten worden verloot.

De avond begint om 20.00 uur en zal omlijst worden door muziek passend bij de sfeer van de avond en een aantal (sport)demonstraties, van onder andere de Springbokken, AV Pijnenburg en Moving Stars. Tevens wordt er een spannende quiz gehouden voor sportverenigingen, waarmee de vereniging een geldbedrag kan winnen.

Het geheel zal wederom gepresenteerd worden door Robbert Meeder, presentator bij radio 1 en onder andere bekend van het radioprogramma 'Langs de lijn'. De prijzen zullen door bekende sporters uitgereikt worden.

Het sportgala wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, Procar, de Ridder, Soester Courant, de Sportfederatie en de gemeente Soest.

Meld nu Soester sporters aan voor het Soester Sportgala!

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer