Titel: Uitreiking Finance Awards

BDO CAMPSOBERS HOLDING BV
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 18-11-2005 16:21

Telfort en Vialle slepen The Turnaround Finance Awards 2005 binnen

LOOSDRECHT, 16 november 2005

The Turnaround Finance Group maakt bekend dat Telfort en Vialle de door Euler Hermes gesponsorde prijzen voor de meest onderscheidende turnarounds in 2005 in ontvangst hebben genomen.
Met respect voor de creativiteit en innovatie in relatie tot de omvang en complexiteit van de turnaround zijn de oud-directieleden van Telfort, Ton aan de Stegge en Robert van Maasakker, en Greenfield Capital Partners in de personen van Stef van Doesburg en Paul Janssens onderscheiden met The Turnaround Finance Award 2005.
Een onverwachts succes viel autogasinstallatiefabrikant Vialle ten deel. Peter Rutten, directeur Vialle, en Robert De Boeck, directeur van Antea Participaties, mochten de Runner-up Award 2005 uit handen van mr. Louis Deterink in ontvangst nemen. Met name de herstructurering van de organisatie gecombineerd met de baanbrekende milieutechnologie en een uitgekiend marketingconcept heeft ertoe geleid dat de jury verrast is door de kwaliteit van deze genomineerde.

Geert Jan Leest, voorzitter van de stichting The Turnaround Finance Group, geeft als reactie: Met een toenemend aantal faillissementen neemt het vakgebied van turnaround een steeds belangrijkere positie in de Nederlandse economie in. Juist in een periode van tegenslag is het noodzakelijk dat bedrijven zich laten omringen door professionals die mee blijven denken en niet afhaken bij het minste of geringste. De specialisten waarmee de stichting The Turnaround Finance Group zich laat omringen zijn professionals die net iets verder willen kijken dan de oplossing alleen. Zij zijn het die niet alleen de onderliggende business borgen maar ook zaken naar hun waarde weten in te schatten. Met de Turnaround Finance Award toekenning krijgt een turnaround een serieus gezicht i.p.v een ondoordringbare spiraal van negativiteit.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Geert Jan Leest: geert.jan.leest@bdo.nl.