1e persbericht van vrijdag 18 november 2005

Eindhoven 18-11-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verdachten van inbraak in auto aangehouden

Na een melding van een inbraak in een auto aan de Lijsterbesstraat stelde de politie vrijdagochtend meteen een onderzoek in de omgeving in. Op de Mathildelaan konden rond 10.30 uur drie verdachten aangehouden worden. Het gaat om een 32-jarige Eindhovenaar, een 23-jarige man en een 18-jarige vrouw, beiden zonder vast woon- of verblijfplaats. Uit de auto werd een autoradio weggenomen. Deze werd bij de 23-jarige verdachte teruggevonden. Het drietal is voor verder onderzoek in de cel gezet.

Helmond: Schoenen en geld gestolen

In een winkel aan het Brouwhorst is tussen donderdag 18.00 uur en vrijdag 8.50 uur ingebroken. Weggenomen werden veertien paar schoenen en ruim tachtig euro. Een ruit van de voordeur werd vernield om binnen te komen.

Helmond: Man aangehouden voor vernieling

Vrijdag rond 12.05 uur is op de Weg op den Heuvel een 42-jarige Helmonder aangehouden. Hij zou even daarvoor een auto, die daar geparkeerd stond vernield, hebben. De man is meegenomen naar het bureau en na verhoor heengezonden met een proces-verbaal.

Helmond: Inbraak bij bedrijf

Tussen donderdag 17.00 en vrijdag 9.30 uur is ingebroken bij een bedrijf aan de Duizeldonkstraat. Een hek werd geforceerd en een rolluik werd opengebroken. Er werden verschillende typen minibikes en radiografisch speelgoed weggenomen.