Opdrachtgevers van Twynstra Gudde en hun samenwerkingspartners sponsoren drie goede doelen

Twynstra gudde

Amersfoort, 18 november 2005 - CliniClowns, Hospice Midden-Nederland en Stichting Noodhulp Utrecht ontvangen een totaalbedrag van 10.000 Euro van Twynstra Gudde Adviseurs en Managers, een aantal van haar opdrachtgevers en hun samenwerkingspartners.

Eén van de thema's waarop Twynstra Gudde zich het afgelopen jaar heeft gericht, is Samenwerken. In navolging op het boek 'Organiseren tussen organisaties' organiseerde Twynstra Gudde gisteren een congres met eenzelfde titel voor haar opdrachtgevers en hun samenwerkingspartners. Tijdens dit congres is op interactieve wijze ingegaan op complexe samenwerkingsvormen tussen meerdere partijen. Een onderwerp dat in de profit en in de non-profit sector een steeds belangrijkere rol speelt.

Genodigden konden inhoudelijke workshops bijwonen en kregen de mogelijk-heid via een samenwerkingsspel tot vruchtbare ideeën te komen voor drie zelf gekozen goede doelen; CliniClowns, Hospice Midden-Holland en Stichting Noodhulp Utrecht. Het inschrijfgeld van de deelnemers en een bijdrage van Twynstra Gudde komt uiteindelijk volgens een verhouding 2:2:1 ten goede aan deze goede doelen. Naast het geldbedrag worden de meest vruchtbare ideeën aan de organisatie van de goede doelen overhandigd.

Twynstra Gudde is een onafhankelijk Nederlands organisatieadviesbureau dat al meer dan 40 jaar resultaatgericht adviseert en managementfuncties vervult. Kerncompetenties van Twynstra Gudde zijn project- en programmamanagement, veranderkunde, organisatiekunde en samenwerken.

www.twynstragudde.nl/samenwerken