Bever Holding

, 11/18/2005

PERSBERICHT N.V. BEVER HOLDING


1.1 Naar aanleiding van berichtgeving in verschillende media over de voorgenomen liquidatie van N.V. Bever Holding is zeer recentelijk interesse voor N.V. Bever Holding uitgesproken door partijen wier voorstellen vooralsnog onvoldoende concreet en uitgewerkt zijn.


1.2 Het bestuur is echter van mening dat het in de gegeven omstandigheden gerechtvaardigd en in het belang van de aandeelhouders van de vennootschap is om een nader onderzoek te doen naar de potentiële alternatieven voor het liquidatiescenario. Hierbij benadrukt het bestuur dat op dit moment geen voldoende concreet alternatief voor handen is.


1.3 Het bestuur sluit op dit moment echter niet uit dat op termijn een alternatief voor de voorgenomen liquidatie kan worden gerealiseerd. Het bestuur kan op dit moment evenwel niet uitsluiten dat een alternatief dat gunstiger is dan het liquidatiescenario niet kan worden gerealiseerd en een liquidatie van N.V. Bever Holding alsnog opportuun zal blijken.


1.4 In het licht van het voorgaande wensen het bestuur en de raad van commissarissen derhalve op dit moment een pas op de plaats te maken en in verband daarmee zal het bestuur de aandeelhoudersvergadering op 21 november 2005 adviseren de voorstellen tot ontbinding van de vennootschap en tot benoeming van een vereffenaar van de agenda voor de vergadering af te voeren. De algemene vergadering van aandeelhouders van N.V. Bever Holding zal ter vergadering een hiertoe strekkend besluit dienen te nemen.

Hilversum, 18 november 2005

Voor nadere informatie, de heer R.H. Zieck
Telefoon: 035 6257800
e-mail: info@beverholding.nl
website: www.beverholding.nl

, 11/18/2005

© NV Bever Holding