Gemeente Winterswijk


18-11-2005

Culturele Prijs Gemeente Winterswijk

De 'Culturele Prijs Gemeente Winterswijk' wordt in 2006 voor de vierde keer uitgereikt. In 2003 en 2004 ontvingen respectievelijk mevrouw Carla Aalberts en de heer Hugo Klein Severt de prijs. Dit jaar werd de 'Culturele Prijs gemeente Winterswijk 2004' toegekend aan de heer Wim Scholtz, vanwege zijn grote verdiensten voor het culturele leven in de gemeente Winterswijk. De prijzen, bestaande uit een geldbedrag, een oorkonde en een sieraad werden uitgereikt tijdens een feestelijke, muzikale, bijeenkomst op 20 mei 2005.

In 2006 zal de 'Culturele Prijs Gemeente Winterswijk 2005' door de wethouder van Culturele Zaken voor de vierde keer worden uitgereikt in Schouwburg 'de Storm' te Winterswijk. Toekenning vindt plaats aan een persoon of groep van personen die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt binnen of voor het Winterswijkse culturele leven. Het college van burgemeester en wethouders kent de prijs toe op voordracht van een jury. De voordracht van de jury is bindend. In de jury hebben naast de wethouder van Culturele Zaken, de heer A. Sletering (voorzitter) en de heer R. Jansen (ambtelijk secretaris) ook drie niet aan de gemeente gebonden personen zitting die actief zijn in het culturele leven van Winterswijk, namelijk de heren F. Jansen, G. Kruisselbrink en P. Puntman.

De jury wil de inwoners van Winterswijk graag betrekken bij het maken van haar voordracht aan het college van burgemeester en wethouders. Ook dit jaar heeft u namelijk de mogelijkheid tot het doen van een aanbeveling. Kent u een persoon of groep van personen die zich op een bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt binnen of voor het Winterswijkse culturele leven, dan kunt u vóór 9 december 2005 onderstaande bon inleveren bij het secretariaat van de Jury Culturele Prijs Gemeente Winterswijk, postbus 101, 7100 AC Winterswijk. E-mailen kan natuurlijk ook, naar het volgende adres: rjansen@winterswijk.nl.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer R.J.F. Jansen, afdeling Onderwijs en Welzijn van de gemeente Winterswijk, telefoonnummer (0543) 545 555.

AANMELDING voor Culturele Prijs Gemeente Winterswijk 2005 Ik draag voor:
De heer/mevrouw
Adres
Woonplaats

Motivatie:

Afzender
Naam
Adres
Woonplaats
Telefoonnummer