Ingezonden persbericht


DORDRECHT, 27 september 2005

De Hoop viert 30-jarig jubileum!

Dordrecht ­ Stichting De Hoop, het centrum voor evangelische verslavingszorg en hulpverlening, viert in november haar dertigjarig jubileum. Daarom heeft De Hoop in samenwerking met GMI Music Partners de Amerikaanse aanbiddingsleider Don Moen uitgenodigd. Op 18 en 19 november geeft hij twee concerten. De concerten zullen gehouden worden op Dorp De Hoop in Dordrecht.

Dertig jaar heeft Stichting De Hoop mensen op weg mogen helpen naar een nieuwe toekomst. Bij een jubileum hoort een feest. Teun Stortenbeker, algemeen directeur van De Hoop: "We zijn klein begonnen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professionele zorginstelling met een breed zorgaanbod. Altijd heeft een trouwe achterban achter ons werk gestaan en ons gesteund door middel van donaties en gebed. Iedereen is welkom om met ons het feest mee te vieren. Maar bovenal was dertig jaar De Hoop niet mogelijk geweest zonder de zegen van God. Bij ons 30-jarig jubileum staat dan ook onze dankbaarheid aan Hem centraal."

De Hoop heeft in samenwerking met GMI Music Partners Don Moen uitgenodigd omdat hij in zijn liederen getuigt van toewijding en dankbaarheid aan God. Teun Stortenbeker: "Two hands, one heart. One life to offer you. That's what I give to you. Zo begint één van de liederen van Don Moen. Twee handen, één hart. Eén leven om U te bieden. Vanuit die houding willen we bij De Hoop werken. En dát is de reden waarom we Don Moen hebben uitgenodigd om samen met ons het jubileum van De Hoop te vieren."

De concerten van Don Moen beginnen om 20.00 uur en duren tot 22.00 uur.

Op 7 november 1975 startte De Hoop met haar hulpverlening aan verslaafden. Inmiddels biedt de stichting ook hulp aan mensen met psychische of sociale problemen. De Hoop heeft een breed zorgaanbod: van ambulante en deeltijdbehandeling tot 24-uursopvang. Daarnaast biedt de stichting een uitgebreid resocialisatietraject. Ook in de toekomst wil De Hoop mensen op weg helpen naar een nieuw leven!

Voor meer informatie en reserveringen voor de concerten van Don Moen heeft De Hoop een speciale website geopend: www.30jaardehoop.nl Ook is het mogelijk te bellen met het nummer 078 6 111 117.



Ingezonden persbericht