Provincie Zuid-Holland

Weekendafsluiting N 216

Van vrijdag 18 november 20.00 uur tot zaterdag 19 november24.00 uur worden twee kruispunten van de N 216 afgesloten. Het gaat om de kruising bij de gemeenten Giessenlanden en Nieuwpoort. De provincie Zuid-Holland legt hier twee nieuwe rotondes aan. Voor de afronding van de aanleg van de rotondes is een volledige afsluiting noodzakelijk. Het verkeer wordt omgeleid.

De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van het asfalt en de belijning. De planning is dat vanaf zondag 20 november beide rotondes klaar en begaanbaar zijn voor het verkeer. In de periode daarna, van maandag 21 november tot vrijdag 25 november, worden nog enkele restwerkzaamheden uitgevoerd. Deze kunnen voor lichte verkeershinder zorgen.

Afgesloten weggedeeltenVoor de werkzaamheden aan de rotonde Nieuwpoort is het weggedeelte tussen de rotonde Melkweg en de Wilgenweg afgesloten. Voor de rotonde Giessenlanden gaat het om het weggedeelte vanaf de A.M.A. van Langeraadweg tot aan de Slingelandseweg. Het gemotoriseerde verkeer wordt met borden omgeleid. Fietsers en bromfietsers ondervinden geen last van de werkzaamheden.

De data zijn onder voorbehoud van de weersomstandigheden. In geval van slecht weer worden de werkzaamheden verplaatst naar vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2005.

WebsiteVoor meer informatie over de afsluiting en andere wegwerkzaamheden kunt u kijken op www.n216.nl.

Bron: afdeling Communicatie, telefoon 070 - 441 66 22