Ingezonden persbericht


Yabu ook in België van start met gratis ADSL support

Eindhoven, 18 november 2005 --- Ruim 10 maanden na de lancering van de Nederlandse Yabu- website is nu ook een Belgische site geopend. Via de website van Yabu kunnen bezoekers gratis support en advies krijgen bij het configureren van hun ADSL-apparatuur.

De Nederlandse site ging op 1 januari van dit jaar van start, en bleek al vanaf het begin een succes. Ook veel belgische ADSL-gebruikers bleken de site te bezoeken. Daarom is besloten om voor hen een aparte site in het leven te roepen, die meer gericht is op de Belgische situatie.

Yabu zal haar diensten voor België gaan aanbieden via www.yabu.be. Bezoekers kunnen via deze website gratis en onafhankelijke support krijgen bij het configureren van ADSL aansluitingen. Door het gebruik van databases op de website kan Yabu gerichte handleidingen leveren voor het configureren van de ADSL aansluiting van de bezoekers.

Op dit moment wordt ADSL met de dag populairder, maar de technische achtergrond van vele gebruikers is vaak onvoldoende om vrij te kunnen kiezen uit de vele mogelijkheden van ADSL. Yabu zal hierbij een oplossing bieden voor vele Nederlanders en Belgen door hen te begeleiden in het installatie proces. Yabu zal daarmee tevens een voorlichtingsrol gaan uitoefenen.

Over Yabu
Yabu Nederland, opgericht in 2005, levert gratis support voor de configuratie van thuisnetwerk apparatuur zoals modems en routers. Via de websites van Yabu (www.yabu.nl en www.yabu.be) kunnen bezoekers terecht met allerlei vragen over internet-aansluitingen en -apparatuur. De bezoeker kan op de website een op maat gesneden handleiding downloaden, afhankelijk van abonnementsvorm en apparatuur.
Daarnaast beschikt Yabu over de meest uitgebreide database in de Benelux, waarin de configuratiegegevens van meer dan 300 abonnementsvormen van providers in Nederland en België staan.



Ingezonden persbericht