Politie Zeeland


---


W-7240-2005 Man overleden na ongeval in Middelburg

Donderdagmiddag omstreeks 16.59 uur vond op de van Cittersweg in Arnemuiden een ongeval plaats waarbij een automobilist te water is geraakt en later die avond in het ziekenhuis is overleden.
Een 60-jarige automobilist uit Middelburg is, nadat hij in aanrijding was gekomen met een 16-jarige bromfietsster uit Arnemuiden, met zijn voertuig in de watergang terechtgekomen. Met onderkoelingsverschijnselen is hij naar het ziekenhuis gebracht waar hij in de loop van de avond is overleden.
Het meisje is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De toedracht van het ongeval: De bromfietsster verleende op het kruispunt van Cittersweg / Verlengde Weg naar Veere geen voorrang aan de automobilist.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.