Gemeente Sneek


Afronding fietsrace tussen gemeente Sneek en Rabobank Sneek

ZuidwestFriesland

In de maanden september en oktober 2005 hielden de gemeente Sneek en de Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland een race in het kader van hun deelname aan het landelijke project Fiets naar je Werk. Bij de fietsrace ging het om het totaal aantal kilometers dat is afgelegd door de fietsende medewerkers in de maanden september en oktober.

Gemeente Sneek race-winnaar
De race is gewonnen door de gemeente Sneek. 65 deelnemers hebben in totaal 15.879 km bij elkaar gefietst. De Rabobank nam deel met 33 medewerkers en zij scoorden in totaal 5.395 km. Dit komt neer op een gemiddelde van 244 km voor de gemeente Sneek en een gemiddelde van 163 km voor de Rabobank. Topscoorder binnen de actieperiode is bij de gemeente Sneek Oebele Anema met 1.150 km en bij de Rabobank René Steens met 998 km.
Gemeente Sneek en Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland nummers 1 en 2 in Friesland
In de top 10 van deelnemende bedrijven in Friesland neemt de gemeente Sneek over de maanden september en oktober de eerste plaats in, gevolgd door de Rabobank op de tweede plek. Voor beide organisaties een score om trots op te zijn!

De gemeente en de Rabobank doen mee aan dit project omdat fietsen goed is voor de gezondheid en het levert tevens een bijdrage aan een beter milieu. Bovendien fietsen de organisaties ook nog eens voor een goed doel: kleinschalige derde wereldprojecten van NOVIB.

© copyright 2005 Gemeente Sneek - Laatste wijziging: 17-11-2005