Ingezonden persbericht


Persbericht

AT&T sluit contract ter waarde van $10,5 miljoen met Heidelberger Druckmaschinen AG

Den Haag/Heidelberg, Duitsland, 18 november 2005 - AT&T heeft een contract voor drie jaar, ter waarde van $10,5 miljoen, gesloten met Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) voor de integratie van de voice- en datanetwerken van de onderneming op 80 locaties in 20 landen.

Heidelberg is 's werelds grootste leverancier van commerciële en industriële oplossingen voor de print media industrie. De onderneming richt zich op het gehele proces rondom gebruikelijke papierformaten in de vellenoffset en flexo-drukwerk-sectoren. Naast persen omvat het productportfolio ook plaatapparatuur en afwerksystemen evenals software die helpt bij het integreren van de drukwerktechnieken.

Het AT&T Internet Protocol Virtual Private Network (IP VPN) biedt een gestandaardiseerd netwerkplatform voor de productie- en ondersteuningscentra van Heidelberg wereldwijd. De veilige, snelle netwerkoplossing ondersteunt de wereldwijde bedrijfsapplicaties van de onderneming, waaronder document management, en programma's voor het beheren van klantgegevens en facturen. Daarnaast biedt het ruimte voor de introductie van nieuwe technologieën als Voice over Internet Protocol (VoIP).

AT&T zal eveneens alle lokale en nationale conferencing-services voor de Heidelberg-locaties in de VS blijven afhandelen.

"AT&T's wereldwijde mogelijkheden - zowel wat betreft faciliteiten als personeel - waren de belangrijkste reden voor Heidelberg om AT&T te kiezen ter ondersteuning van de activiteiten in meer dan 170 landen", aldus Michael Neff, CIO bij Heidelberger Druckmaschinen AG.

Via de veilige AT&T BusinessDirect® portal heeft Heidelberg online toegang tot real-time rapportages over netwerkprestaties en directe toegang tot systemen voor het beheer van factureren, bestellingen, status, inventaris en probleemoplossing. AT&T BusinessDirect is onlangs door Yankee Group erkend voor de beste online klantondersteuning en service-ervaring in de branche.

Over Heidelberg
Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) is een internationaal bedrijf met hoofdzetel in het Duitse Heidelberg. Het bedrijf telt 18.700 werknemers in meer dan 170 landen en biedt een uitgebreid productengamma aan voor de grafische industrie - zowel voor prepress-, press- als postpress-toepassingen. Het bedrijf ontwikkelt en produceert software, elektronische prepress-units, papieroffset, weboffset en digitale druk, alsook oplossingen op het vlak van afwerking. Met wereldwijd 14 productievestigingen en ruim 200 kantoren beschikt Heidelberg over het grootste verkoop- en servicenetwerk uit de sector.

Ingezonden persbericht