Ingezonden persbericht


PERSBERICHT PERSBERICHT

MTC Motovatie presenteert: Over het ijs van het Baikalmeer per motorfiets!

Vrijdagavond 18 november a.s. aanvang 20.00 uur.

Onder het motto "winterstop is zeker geen winterslaap" organiseert MTC Motovatie uit Amstelveen de komende maanden weer een 3-tal thema-avonden.

Rob en Dafne de Jong bijten de spits af. Zij vertellen over hun spectaculaire reis door Siberië. De voorbereidingen, de reis en haar vele ontberingen. Een avondvullend programma ondersteunt met een diapresentatie.

...En onze ogen zoeken de horizon. Woorden schieten tekort. Het grote Baikalmeer heeft zo'n enorme dynamiek. Meer dan 100 km ver kunnen we kijken. Het ijslandschap omringd door besneeuwde bergen is overweldigend. In de ban van de overweldigende natuur starten we onze motoren. Eindeloos rijden we over de grote witte vlakte. Kou beukt op onze jassen, adrenaline giert en onze harten kloppen in onze keel. Vanuit het niets komen we op een dorp aanrijden. Vissers hebben wakken geslagen. Enkele vissen liggen op het ijs, bevangen door de kou. "Waar komen jullie vandaan? Hoe is het ijs?" Al maanden wachten ze in het dorp op het verlossende bericht dat de ijsweg open is. Lopen de rillingen al over je rug?

Dan is hier ons advies: Trek een extra warme trui aan, zet een muts op en geniet mee van het grote avontuur tijdens de show. Kortom, dit mag u niet missen.

De presentatie wordt gegeven in het

KLM Sportcentrum

Wimbledonpark 2

1185 XN Amstelveen

Vrijdagavond 18 november. Aanvang 20.00 uur. Entree is gratis Amstelveen 13 november 2005

MTC Motovatie Bestuurslid Public Relations a.i.: p/a Jupiterlaan 34 Marjan Duijn
7314 KS Apeldoorn Telefoon: 0251-251661


---- --