Nederlandse Moslim Omroep

PERSBERICHT, 18 NOVEMBER 2005


----------
WATNOU..?! VRIJDAG 18 NOVEMBER TUSSEN 16.00 EN 17.00 OP 747 AM

Vrijdag 18 november is er een weer een nieuwe aflevering van WATNOU..?!, het jongerenprogramma van de NMO. De presentatie is in handen van Rinse de Valk en Raja Felgata.

Zowel columniste Ebru Umar (opvolger van Theo van Gogh als Metro-columniste) als Salah, columnist van elqalem.nl schreven een nieuw boek. Salah ging al eens in WATNOU..?! met Theo in discussie en gaat nu de verbale strijd met zijn opvolgster aan. Waar staan beiden nu na alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar? Zijn ze wat genuanceerder of juist feller geworden? Als we op de titel van Ebru's boek mogen afgaan "Geen talent voor de liefde, maar des te meer vijanden", zal het een prettig gesprek worden. Verder in WATNOU..?! een column van Ali al Jaberi en live muziek van de sociaal bewogen rapper Altin.

WATNOU..?!
Iedere vrijdag tussen 16.00 en 17.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, discussie, muziek en cultuur. WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Live vanuit Studio AKN in Hilversum.
Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!