Managementplein: 5000 informatieve websites

BENEDEN LEEUWEN, 20051118 -- De startpagina Managementplein is uitgegroeid tot de grootste, door één persoon onderhouden, startpagina in Nederland. De ruim 5000 links staan vermeld op negen subpagina's in 130 categorieën als: kunst, cultuur, humor, presenteren, leidinggeven, lichaamstaal, vacatures, ontslag, salaris, uitgaan, denksport, persoonlijke financiën..


Managementplein is opgezet en wordt beheerd door de zelfstandig managementtrainer en coach Willem Razenberg. De door hem verzamelde links hebben een toegevoegde waarde voor de bezoeker in de vorm van beeldmateriaal, artikelen, testen e.d. Door de grote verscheidenheid aan onderwerpen is deze startpagina niet alleen geschikt voor managers. Ook andere belangstellenden vinden er interessante informatie.

Door het grote aantal links zou je de weg kwijt kunnen raken. De verschillende zoekmogelijkheden lossen dit op. Iedere subpagina heeft een eigen inhoudsopgave, inclusief een overzicht van alle categorieën. Bij iedere categorie staan bovendien, in een speciaal veld, andere categorieën vermeld die verwant zijn aan het onderwerp. Door deze zoekmogelijkheden ben je in twee tot drie stappen bij de gewenste informatie. Het meest krachtige instrument is het zoekveld. Het bijzondere is dat de categorie wordt vermeld waarin een woord of een deel van een woord is gevonden. Door de categorie in de zoekresultaten aan te klikken kun je kijken of er interessante links zijn die niet aan het zoekcriterium voldoen.