Jg entertainment

Persbericht 15 november 2005

Feyenoord start eigen dvd-label

Rotterdam - Met de release van de unieke dvd-set Feyenoord Winnaar UEFA Cup 2001-2002, De cup die Feyenoord nooit kon winnen, lanceert Feyenoord haar eigen dvd-label; Feyenoord Voor Altijd. Feyenoord is de eerste voetbalclub in Nederland die beschikt over een eigen dvd-label.

De meest memorabele gebeurtenissen en de belangrijkste persoonlijkheden uit de geschiedenis van de Rotterdamse club zullen middels een bijzondere reeks van speciale dvd-edities op het label worden vereeuwigd. Voor de totstandkoming van de titels in de serie wordt onderzoek gedaan onder de liefhebbers, die mede kunnen bepalen hoe de serie er uit zal gaan zien.

Voor de productie en marketing werkt Feyenoord opnieuw samen met de innovatieve multimedia maatschappij JG Entertainment waarmee onlangs een meerjarig contract werd afgesloten. JG Entertainment is ook verantwoordelijk voor de seizoensoverzichten van Feyenoord die na het einde van elk seizoen op de markt worden gebracht.

Naar aanleiding van de vele verzoeken om een dvd over de UEFA Cup overwinning van 2002 start het label Feyenoord voor Altijd met een uitgebreide dubbel-dvd editie getiteld Feyenoord Winnaar UEFA Cup 2001-2002, De cup die Feyenoord nooit kon winnen. Op dit bijna 4 uur durende naslagwerk wordt op sfeervolle wijze teruggekeken naar het complete UEFA Cup avontuur met alle hoogtepunten in de aanloop naar de overwinning, maar ook het verhaal achter de schermen en de complete NOS-registratie van de finale wedstrijd.

Dankzij deze unieke verzameling beeldmateriaal voor en achter de schermen, waaronder sfeerreportages, speciale wedstrijdsamenvattingen, de acties van de helden Bosvelt, Van Hooijdonk, Kalou, Tomasson en de debuterende Van Persie, beeldmateriaal door de spelers gefilmd, tientallen interviews, maar ook het feest in de kleedkamer en de badkuip, beleeft de liefhebber het UEFA Cup avontuur van dichtbij. Daarnaast blikt Bert van Marwijk terug en zijn de statistieken van de UEFA Cup uit dat jaar te zien.

De gelimiteerde uitgave is uitgevoerd met een luxe sleeve en is te koop voor een verkoopadviesprijs van Euro 24,95 en is vanaf 19 november verkrijgbaar in de reguliere dvd-handel.


---

Noot voor de redactie,