Time : 5:50:43 PM
Date : Wednesday, November 16, 2005
Sender Name: FREE RECORD SHOP BELGIUM

Harry Potter boek : koop 'em 's nachts al door een winkelbezoek aan Free Record Shop

Lang verwacht ... het nieuwe boek Harry Potter 'En de halfbloed prins'. Eindelijk verkrijgbaar vanaf zaterdag 19 november om 00:01 uur tegen magische prijs. Free Record Shop opent speciaal midden in de nacht de deuren van 3 van zijn winkels om dit niet te missen. Alle Harry Potter fans welkom!

Uur, datum en plaats van afspraak :
deuren open op vrijdag 18 november om 23.00 u
verkoop vanaf : ZATERDAG 19 november om 00:01 u
Kinestore Angtwerpen (in Metropolis, Groenendaallaan) Kinestore Brussel (in Kinepolis, Eeuwfeestlaan)
Free Record Shop Gent - Veldstraat 69

Over Harry Potter :
Het is hartje zomer, maar er hangt een vreemde, herstachtige mist. Harry Potter wacht in zijn slaapkamer bij de Duffelingen zenuwachtig op het bezoek van dorecteur Perkamentus. Een van de laatste keren dat hij de directeur zag, was toen die en duel uitvocht met Voldmort. Harry vraagt zich af waarom Perkamentus hem komt opzoeken, bij de Duffelingen dan nog wel. Wat is er zo dringend dat het niet kan wachten tot Harry binnen een paara weken terugkeert naar Zweinstein?

Harry's zesde jaar op Zweinstein neemt een ongewone start, als de dreuzelwereld en de magisdch ewereld zich beginnen te vermengen. Voor Harry zal het zesde jaar op Zweinstein in het teken staan van de strijd tussen goed en kwaad, terwijl de krachten van Vordemort met de dag sterker worden...

Bijlage bij dit persbericht ook beschikbaar op www.pressreleases.be

Voor meer informatie, bel naar Jean-Pierre Demeuter 0485/55 63 05 of 03/870 57 60
Free Record Shop
Kontichsesteenweg 44
2630 Aartselaar