Deltion College


Deelnemers Deltion assisteren op rashondenspektakel

Op zaterdag 19 en zondag 20 november gaan ruim 120 deelnemers van verschillende opleidingen van het Deltion College helpen bij de hondententoonstelling `De IJsselshow' in de IJsselhallen.

Tijdens de show zorgen deelnemers van de afdeling Lyceum Uniformberoepen voor toegangsbeheer en bewaking van de benches. Als bezoekers in de erering het programma of de keuringen willen volgen, kunnen zij de hond hier afgeven. De deelnemers zorgen voor het toezicht. Kinderen van bezoekers en standhouders worden opgevangen en verzorgd onder de deskundige begeleiding van deelnemers van de afdeling Welzijn. Bij de kinderopvang wordt er met de kinderen gespeeld, geknutseld en film gekeken. Deelnemers van de opleiding Luchtvaartdienstverlening zorgen voor de ontvangst en begeleiding van de internationale gasten, keurmeesters en het ringpersoneel op de VIP-tribune. Zij begeleiden deze gasten naar de plek en zorgen voor een hapje en drankje. De gehele show wordt via videobeelden geregistreerd door deelnemers van Interactief Media Vormgeven. Via projectieschermen zorgen ze ervoor dat ook de bezoekers in de andere hallen via grote projectieschermen de activiteiten in de ring kunnen volgen. Van het gehele weekend wordt een eindproductie op DVD gemaakt voor de opdrachtgever.

Voor alle deelnemers van het Deltion College een ideale manier om zo praktijkervaring op te doen bij een groot spektakel en de show door onder meer hun assistentie tot een nog groter succes te maken.

Datum: 18-11-2005

---