Gemeente Sittard-Geleen

PERSBERICHT

Treed op tijdens opening cultuurcluster
'Nieuwe Hanenhof' op 19 november open

Sittard-Geleen, 23-8-2005 - Zaterdag 19 november wordt de nieuwe cultuurcluster in het stadsdeel Geleen feestelijk in gebruik genomen. In het nieuwe gebouw aan de Groenstraat waarin de muziekschool Art@muse, bibliotheek Biblionova, zalencentrum De Hanenhof en lokale omroep Start zijn gehuisvest, wordt een bonte lokale feestdag georganiseerd. Hierbij krijgt alles en iedereen die in cultureel artistieke zin actief is, kans om voor het voetlicht te treden.

Op verschillende locaties in het gebouw treden tijdens deze open dag lokale verenigingen en artiesten op. De activiteiten zijn zeer divers en voor jong en oud. De nieuwe cultuurcluster wordt beschouwd als de eerste aanzet tot opwaardering van het centrum van het stadsdeel Geleen en biedt onder andere lokale verenigingen en artiesten de mogelijkheid zich te presenteren aan het publiek van de stad.

De organisatie is momenteel druk bezig met de samenstelling van het programma en spectaculaire opening. Lokale verenigingen en artiesten kunnen zich tot 10 september aanstaande aanmelden bij Janine Snijders van de gemeente Sittard-Geleen, afdeling Projecten, tel. 477 76 88, per e: MACROBUTTON HtmlResAnchor janine.snijders@sittard-geleen.nl. Vermeld er wel even bij wat de aard en duur is van het optreden. Informatie en een aanmeldformulier staan ook op de site MACROBUTTON HtmlResAnchor www.sittard-geleen.nl.