Gemeente Bronckhorst
---

Heer Regelink uit Zelhem Lid in Orde van Oranje-Nassau

Onderscheiding uitgereikt tijdens 25-jarig jubileum volleybalvereniging IJzevoorde

Op 19 november a.s. tijdens het 25-jarig jubileum van de Zelhemse volleybalvereniging IJzevoorde krijgt de heer T. Regelink (60) uit Zelhem uit handen van burgemeester Henk Aalderink een koninklijke onderscheiding uitgereikt (Lid in de Orde van Oranje Nassau). Hij krijgt de onderscheiding voor de vele activiteiten die hij van 1980 tot heden heeft verricht voor zijn volleybalclub. Teun Regelink is oprichter en voorzitter van IJzevoorde. Daarnaast is hij trainer, scheidsrechter, lid van de technische commissie en organisator van toernooien. Ook verzorgt Teun de public relations voor de vereniging. Voor zijn medeleden is hij hierdoor een animator en stimulator, ook wordt hij zeer gewaardeerd om zijn aandacht voor normen en waarden.

Het mag duidelijk zijn dat de heer Regelink al geruime tijd een centrale rol speelt binnen deze volleybalvereniging. De aard, duur, diversiteit, maatschappelijke betekenis en uitstraling van zijn activiteiten hebben tot de koninklijke onderscheiding geleid.

Voor dit artikel geldt een embargo tot zaterdag 19 november 2005 21.00 uur! Op dat moment krijgt de heer Regelink de onderscheiding uitgereikt


---
Hengelo Gld, 18 november 2005

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling communicatie, tel. (0575) 75 04 70.


---- --