Ingezonden persbericht


Persbericht

Joost Krijgsman (Robeco Direct) Beste Beleggingsadviseur 2005

18 november 2005 - Een jaar lang mag Joost Krijgsman, beleggingsadviseur bij Robeco Direct, zich de Beste Beleggingsadviseur noemen. Vrijdagmiddag kreeg hij de bijbehorende FONDS' Award uit handen van juryvoorzitter Theo Kraan (F. van Lanschot Bankiers), die zelf een dag eerder de FONDS' Lifetime Achievement Award in ontvangst mocht nemen.

Wie zich de beste beleggingsadviseur mag noemen, is bepaald door een kennisenquete die in de afgelopen weken door enkele honderden beleggingsadviseurs via www.fondsnederland.nl is gespeeld. Op deze website kregen de deelnemende adviseurs in vier spelronden te maken met concrete adviessituaties en vragen van vier 'virtuele' klanten. Enkele van deze klanten waren op tijdens het evenement FONDS'2005 in de Amsterdamse Beurs van Berlage fysiek aanwezig om de finalisten het vuur na aan de schenen te leggen. In deze finaleronde blonk de uiteindelijke winnaar Joost Krijgsman uit door uitstekende kennis van producten en markten en een klantgerichte opstelling.

In totaal reikte de Zwitserse organisator van FONDS'2005 dit jaar vijf awards uit aan fondsorganisaties en individuele personen. Naast de genoemde prijzen voor de beste beleggingsadviseur (Joost Krijgsman) en de lifetime achievement award (Theo Kraan) waren dat prijzen voor de meest innovatieve fondsorganisatie (gewonnen door MeesPierson), de meest klantvriendelijke fondsorganisatie (Fidelity Investments) en de meest onderscheidende fondsorganisatie (Kempen & Co).

De FONDS' jury, die per Award vijf personen of organisaties nomineerde, bestond uit uit insiders in de financiële wereld:


- Cleo Scheerboom, hoofdredacteur Fonds'


- Pieter Bos, onafhankelijk vermogensadviseur


- Paul van Engen, hoofdredacteur Money


- Stephen Hendriks, adjunct-hoofdredacteur Beleggers Belangen

foto is vrij van copyright

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Paul van Engen, telefoon 06 20 611 953, paul.v.engen@fondsnederland.nl

Patrick de Leede, telefoon 06 21 54 6995, patrick.de.leede@fondsnederland.nl

www.fondsnederland.nl