Politie Zeeland


---

O-7255-2005 Diefstal uit woning
Een vakantiewoning aan de Banjaard in Kamperland is vannacht rond 04.30 uur het doelwit geworden van inbrekers.
Uit de woning werd een gsm en een geldbedrag van enkele tientallen euro's weggenomen. De gehele woning werd doorzocht. De dieven zijn de woning binnengekomen door een raam te verbreken.

Z-7256-2005 Onder invloed
In Terneuzen, op de Kerkhoflaan, is vannacht rond 05.20 uur een 25-jarige Terneuzense automobilist betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van vijf uur en een bekeuring.

Z-7257-2005 Verkeersongeval
In Hoek, op de Herbert H. Dowweg, heeft gistermiddag rond 14.35 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een motorfiets.
De bestuurder van de motor, een 47-jarige man uit Axel, moest plotseling remmen en dit bemerkte een achter hem rijdende 48-jarige automobilist uit Hulst, te laat op. Hierdoor reed de auto achterop de motor. Beide voertuigen beschadigden door de aanrijding. Persoonlijk letsel deed zich niet voor.

O-7258-2005 Verkeersongeval
In Kats, op de Oost Westweg, heeft gisteravond rond 18.05 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een personenauto, die bestuurd werd door een 26-jarige man uit de gemeente Noord Beveland, verleende geen voorrang aan een voor hem van rechts komende auto die bestuurd werd door een 22-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij beide voertuigen beschadigden. De bestuurders hielden geen letsel over aan het gebeuren. Ook werd een lantaarnpaal afgebroken, omdat de vrouw hier tegenaan was gereden.

W-7259-2005 Auto vernield
In de Buteuxstraat in Oost Souburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag een personenauto vernield.
Van de auto zijn alle vier de banden lekgestoken. De schade loopt in de honderden euro's.

O-7260-2005 Aanrijding
Op de Goesestraatweg in 's-Gravenpolder heeft vanmorgen rond 08.43 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 22-jarige vrouw uit de gemeente Borsele verleende op het kruispunt met de Kloetingseweg geen voorrang aan een auto die bestuurd werd door een 68-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. Beide voertuigen beschadigden en de auto van de 68-jarige moest worden weggesleept, omdat deze total loss is verklaard. Letsel liepen beide dames niet op.

Z-7261-2005 Eenzijdig ongeval
Een 30-jarige Terneuzenaar heeft vanmorgen op de Tractaatweg een eenzijdig ongeluk veroorzaakt.
Hij raakte, rond 07.23 uur vanmorgen, de macht over zijn stuur kwijt en reed tegen een lantaarnpaal. De lantaarnpaal is afgebroken. De automobilist wordt aansprakelijk gesteld voor de schade aan de lantaarnpaal.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland