Free Record Shop verkoopt kwart van de kaarten Robbie Williams

Free record shop

Vandaag, zaterdag 19 november 2005, heeft Free Record Shop in haar honderd grootste winkels in anderhalf uur tijd ruim een kwart van de beschikbare kaartjes voor de 4 uitverkochten concerten van Robbie Williams verkocht.

'Een waanzinnig succes, we hebben dus eigenlijk één keer de Arena uitverkocht. Deze eerste grote verkoop samen met Ticket Service Nederland is prima verlopen, we zijn nu absoluut klaar voor het ticket event van het jaar; de voorverkoop van de Rolling Stones die we naar verwachting binnen een aantal weken via onze winkels zullen starten', aldus Hans Breukhoven.

Free Record Shop heeft een contract gesloten met Ticketservice Nederland en zal vanaf heden ook alle andere kaartjes voor de grootste popconcerten van Ticketservice Nederland gaan verkopen.

Free Record Shop heeft reeds jaren een contract met de TicketBox organisatie en zijn door deze nieuwe samenwerking de eerste en enige winkelketen in Nederland die beide organisaties vertegenwoordigd.

Deze combinatie betekent ook dat Free Record Shop meteen de grootste concert en festival kaartjesverkoper van Nederland zal zijn.

Welke honderd filialen dit betreft kan de klant zien op HTTP://TICKETS.FREERECORDSHOP.NL