Ingezonden persbericht

Erica terpstra op open taiji dag

stn organiseerd kampioenschap

NIEUWEGEIN, 20051031 -- Dit jaar komt Erica terpstra de open Taijidag in nieuwegei een bezoek brengen


PERSBERICHT

Erica Terpstra bezoekt Open Taijidag

Op zaterdag 19 november organiseert de Stichting Taijiquan Nederland (STN) weer de jaarlijkse Open Taijidag. Op deze dag worden de open Nederlandse taiji kampioenschappen gehouden. Ook dit jaar wordt deze succesvolle dag weer in Sporthal Merwestein, Nieuwegein, gehouden.

Dit jaar zijn er meer dan 100 deelnemers ingeschreven uit binnen en buitenland. (o.a uit Italië Duitsland, Engeland en Frankrijk). Voor het publiek zijn er weer leuke demonstraties, veel workshops en een gezellige Chinese Markt.

Vorig jaar kwam het publiek in grote getale naar deze goed georganiseerde dag. Dit jaar verwacht de STN ongeveer 1500 mensen die op 19 november een kijkje komen nemen.

De taijiquan is een snel groeiende sport die mede door de (preventieve) gezondheid voordelen en ontspanning veel wordt beoefend. Maar ook als sport wint deze oude Chinese krijgskunst aan populariteit.

De Stichting Taijiquan Nederland is het overkoepelend orgaan voor de taijiquan (oude spelling tai chi chuan). Zij is een platform voor iedereen die zich bezig houdt met de taijiquan in al zijn facetten.

De STN is zeer vereerd dat Erica Terpstra bij de opening en het begin van de Open Taiji-dag aanwezig zal zijn. Haar aanwezigheid beschouwt de STN als een stimulans voor de taiji in Nederland.


Voor meer informatie over taijiquan, de STN of voor een interview met een leraar, organisator, deelnemer of jurylid kunt u contact opnemen met de PR commissie
Joppe Douwes joppe.douwes@taijiquan.nl of tel. 06-52132579 thuis 0294-255240




Ingezonden persbericht