Ingezonden persbericht


Popcentrum Podium Hardenberg

PERSBERICHT WK46

Wereldgitarist met zijn band El Grupo in Hardenberg

STEVE LUKATHER (TOTO) EN VERONICA IN PODIUM

Hardenberg-, Steve Lukather (Luke). Een naam die iedere gitarist in Nederland kent, maar ook de niet-gitaristen kennen hem vanwege de geniale soli die hij speelde in TOTO. Enkele van zijn allerbekendste speelde hij in "Rosanna" en "Hold the line". Songs die al decennia niet weg te slaan zijn uit de "Top 100 Aller Tijden" en die Lukather heeft gemaakt tot wat ie nu is: een superstar onder de gitaristen, vergelijkbaar met Steve Vai, Hendrix, Clapton, Knopfler en Van Halen.

TOTO-gitarist en sessiemuzikant Steve Lukather geeft zaterdagavond in Podium Hardenberg een exclusieve show met zijn band El Grupo, die bestaat naast Lukather uit Steve Weingart (keyboards, Dave Weckld band), Joey Heredia (drums, Sergio Mendez, Jennifer Page, Stevie Wonder) en Oskar Cartaya (bass, Spyro Gyra, Herb Alpert, Tito Puente). Het El Grupo album is uitsluitend verkrijgbaar op deze tournee. Momenteel werkt Luke ook samen met Toto aan een nieuw album dat begin 2006 zou moeten verschijnen. STEVE LUKATHER & EL GRUPO, zaterdag 19-11 live in de Grote of Theaterzaal van PODIUM Hardenberg. Zaal open om 20.00 uur, showstart 21.00 uur.

VERONICA'S DRIVE IN SHOW
Als Steve Lukather z'n spulletjes heeft opgeruimd gaat Podium zich opmaken voor een lange nacht vol 80's en 90's hits onder leiding van Veronica's Drive-in Show. Na jaren van afwezigheid staat vanavond deze topper onder de drive-in shows in onze Theaterzaal. De Veronica Drive In Show is keihard terug met DJ's als Silverius, Mario de Pizzaman, Erwin Peters, Silvan Stoet, Peter Teekamp en mastermixer Ben Liebrand die ervoor zorgen dat je avond niet meer stuk kan. Met het beste licht, geluid en beeld is de sfeer weer als vanouds. En je kunt er zelfs te gekke prijzen winnen. Maar centraal staan natuurlijk de heerlijke 80's en 90's-classics. Meer informatie op www.poppodium.nl

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht