Ingezonden persbericht

Autdoor SUV Herfst Event

Autdoor SUV, de SUV specialist in Oost Nederland, organiseert op zondag 20 november 2005 het Autdoor SUV Herfst Event. Tijdens deze dag zal een route door het Twentse landschap worden verreden, deels door middel van een normale routebeschrijving, maar voor het grootste gedeelte middels een GPS coördinaten tocht.

Tijdens de eerste stop zal de GPS apparatuur uitgereikt worden en zal een uitleg plaatsvinden voor wat betreft de werking van het systeem. De route is voor dertig procent verhard en voor zeventig procent uitgezet over de vele zandpaden, gravelwegen en andere onverharde routes die het Duits-Twentse grensgebied rijk is.

Deelnemende teams dienen te bestaan uit minimaal twee en maximaal vijf personen en dienen zelf de beschikking te hebben over een terreinauto met twee- of vierwielaandrijving.

Eigenaar Niels Oude Luttikhuis: "We merken dat veel mensen die onlangs een SUV bij ons kochten graag eens de onverharde wegen op gaan maar daar zelf nog onervaren in zijn. Tijdens deze dag kunnen wij professionele begeleiding bieden en kunnen ze in een veilige omgeving de mogelijkheden van hun auto verkennen."

Op de website van Autdoor (www.autdoor.nl) kan men zich inschrijven voor het Autdoor SUV Herfst Event. Iedereen met een terreinauto kan zicht inschrijven, Ook SUV rijders die hun auto niet bij Autdoor hebben gekocht kunnen zich inschrijven voor het Autdoor Herfst Event.

Nogmaals aan het woord Niels Oude Luttikhuis: "Op deze manier kan iedereen kennis maken met ons bedrijf, wij leveren niet alleen nieuwe en gebruikte SUV's van de merken Kia, Chevrolet, Hummer en Infinity tegen scherpe prijzen maar wij leveren ook professionele service en accessoires voor alle merken terreinauto's en luxe SUV's."

De kosten voor het Autdoor SUV Herfst Event bedragen E 25,- per deelnemende auto. Dit is inclusief het gebruik van de GPS apparatuur, professionele begeleiding, koffie en Twentse krentenwegge bij de ontvangt en versnaperingen onderweg. Na de tocht is er de mogelijkheid om op eigen kosten gebruik te maken van een speciaal menu bij het restaurant op het eindpunt.