Politie Flevoland

Oproep getuigen ongeval A6

Lelystad/Almere 20-11-2005 - Op de A6 in de richting van Lelystad vond vrijdag 18 november rond half elf 's ochtends een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een personenauto. Eén en ander gebeurde net voorbij de wegwerkzaamheden. De politie is op zoek naar getuigen.

De twee weggebruikers komen om onduidelijke redenen meerdere malen met elkaar in aanraking. Beiden, een 56-jarige Nijkerker die de vrachtwagen bestuurde en de 54-jarige Leystedeling die in zijn auto reed, verklaren iets anders tegenover de politie. De personenauto is rondom zwaar beschadigd, waarna beiden ter hoogte van het wegrestaurant tot stilstand komen. Er is een getuige, die de aanrijding wel heeft zien gebeuren, maar niet de exacte aanleiding.

Er zijn volgens de verklaringen ook andere getuigen, maar die zijn de politie niet bekend. Zij worden gevraagd om zich te melden bij de politie in Lelystad, op telefoonnummer 0900-8844 en vragen naar de politie in Lelystad. Langskomen op het politiebureau kan ook, net als e-mailen naar info@flevoland.politie.nl met een verwijzing naar ongeval A6, vrijdag 18 november.