Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland
* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


21 november 2005


Zutphen - Met auto over de kop

Een 24-jarige automobiliste uit Zutphen is zondagavond (20/11) rond 22.50 uur op de Den Elterweg met haar auto over de kop geslagen. De vrouw was ter hoogte van Bronsbergen tegen een paal gereden, waarna de auto over de kop sloeg. De Zutphense kon zelf uit de auto komen en bleef ongedeerd.


Warnsveld - Motorrijder raakt gewond

Een 59-jarige motorrijder uit Emmen raakte zondagmiddag (20/11) gewond na een aanrijding. Een 17-jarige scooterrijder uit Lochem reed omstreeks 12.50 uur over de Almeseweg vanaf Warnsveld. Op de kruising met de Lochemsweg verleende hij geen voorrang aan de motorrijder met een aanrijding als gevolg. De motorrijder had rugklachten, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De Lochemmer bleef ongedeerd.


Almen - Inbreker aangehouden

De politie heeft afgelopen nacht (21/11) een 46-jarige Deventenaar aangehouden. Rond 03.30 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er zou worden ingebroken in een horecazaak aan de Dorpsstraat. Agenten zetten de omgeving af en de inbreker werd op een gegeven moment in de keuken gesignaleerd. Toen hij zich ontdekt zag nam hij de benen en kon in een tuin aan de Dorpsstraat worden aangehouden. De man werd overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. De politie is een onderzoek gestart.

EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:
Bureau Communicatie
Persvoorlichting:
Anton de Ronde 055 - 548 60 52
Bert Top 055 - 548 60 58

---- --