Politie Limburg-Zuid

Gewonde bij aanrijding met drie auto's

Kerkrade 21-11-2005 - Op zondagavond 20 november 2005 omstreeks 18.30 uur vond er op de Hamstraat in Kerkrade een aanrijding plaats waarbij drie personenauto's betrokken waren. De bestuurster van één van de auto's, een vrouw uit Kerkrade, raakte gewond. Zij werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Het slachtoffer, waarvan de identiteit nog niet bekend is, raakte in haar auto bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. De bestuurders van de andere twee auto's kwamen met de schrik vrij.

De aanrijding vond plaats op een recht stuk weg ter hoogte van een vlakbij gelegen manage. Een auto, bestuurd door een 48-jarige inwoner van Kerkrade, die uit de richting van Heerlen kwam, week vermoedelijk uit voor een overstekende vos. De bestuurder van deze auto belandde in de linker berm en kwam vervolgens dwars op de linker weghelft terecht. Daar botste de auto waarin de Kerkraadse (het gewonde slachtoffer)zat op deze auto. De auto van de vrouw kwam eveneens dwars op de rijbaan te staan en werd vervolgens in de flank geraakt door de derde auto, die bestuurd werd door een 21-jarige man, eveneens uit Kerkrade.

De ravage van de aanrijding was enorm. Alle auto's waren total loss. De verkeersondersteuning heeft ter plaatse een onderzoek in gesteld. In verband met het onderzoek en het opruimen van de wrakken, was de Hamstraat meerdere uren afgesloten. Het verkeer werd omgeleid.