Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Conclusion neemt Basket Builders over

Utrecht, 21 november 2005 Conclusion, zakelijke dienstverlener met meer dan 1000 specialisten, heeft overeenstemming bereikt voor de volledige overname van Basket Builders. Al sinds 1999 was Conclusion minderheidsaandeelhouder van Basket Builders. De overgebleven aandelen worden nu ook, met terugwerkendekracht, per 1 januari 2005 van het management van Basket Builders overgenomen.

Basket Builders is een softwarehuis gespecialiseerd in webtechnologie rondom interactieve communicatie, e-learning en workflow management. Basket Builders versterkt met haar dienstverlening de unieke propositie van concept naar uitvoering van het communicatiecluster van Conclusion. De merknaam en core business van Basket Builders blijven ongewijzigd.

Over Basket Builders

Basket Builders is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve Internet toepassingen. Met haar *Net Toolbox CMS is Basket Builders een van de toonaangevende spelers rondom enterprise content management in Nederland. Voor een groot aantal (gerenommeerde) organisaties en overheden creëert het bedrijf innovatieve maatwerkoplossingen: complexe websites, E-learning toepassingen, intranetten, extranetten, workflow applicaties, document management toepassingen, et cetera. Dankzij de flexibele en doordachte archtitectuur van het *Net Toolbox platform kunnen professionele en bedrijfskritische applicaties snel en betrouwbaar worden gerealiseerd. Bij Basket Builders werken rond de 25 specialisten.

Voor meer informatie: www.b-b.nl

Over Conclusion

Conclusion is een zakelijke dienstverlener met meer dan 1000 specialisten actief in 27 werkmaatschappijen.

People Business is onze Core Business. Conclusion onderscheidt zich door een unieke combinatie van gespecialiseerde bedrijven die flexibel inspelen op de vraag van de markt. Conclusion werkt in projecten, levert consultancy en detacheert binnen de business solutions: technology, marketing communications, human capital en organisation. De werkmaatschappijen zijn actief in de marktsegmenten Sociale Zekerheid en Zorg, Overheid en Non-profit, Finance en Industry.

Conclusion heeft vestigingen in onder andere Utrecht, Rotterdam en Amsterdam.

Meer informatie: www.conclusion.nl