3 e persbericht van maandag 21 november 2005

Eindhoven 21-11-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Snelheidscontroles

Maandag tussen 10.30 en 13.00 uur heeft de politie 48 snelheidsovertreders bekeurd tijdens een controle op de Sint Bonifaciuslaan. De snelste overtreder reed 76 km/u. Ter plaatse is de maximum snelheid 50 km/u.

Tijdens een snelheidscontrole op de Geldropseweg zijn 92 overtreders bekeurd. De politie controleerde daar tussen 14.30 en 16.00 uur. De snelste overtreder reed 80 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Geldrop: Inbraak woning

Maandag tussen 13.00 en 16.00 uur is ingebroken in een woning aan het Genoenhuis. Er werd een keukenraam opengebroken en de dieven hebben onder meer geld, een videocamera, een digitale camera en sieraden buit gemaakt.

Veldhoven: Vrouw opgepakt na ernstige mishandeling

De politie heeft maandagmorgen rond 8.00 uur in haar woning een 22-jarige vrouw uit Eindhoven aangehouden. De vrouw had zondag rond 3.00 uur op een feest dat op de Run in Veldhoven werd gehouden een 25-jarige Eindhovenaar met een glas in het gezicht gestoken. De man liep daarbij ernstige snijwonden en een slagaderlijke bloeding op. Hij werd naar een ziekenhuis vervoerd. Op het feest was onenigheid ontstaan tussen enkele bezoekers. Tijdens het tumult dat ontstond stak de vrouw met het glas. De vrouw is voor onderzoek de cel ingegaan.

Eersel: Verkeersongeval

Een 45-jarige man uit Eersel is maandag rond 17.10 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Hees in Eersel. Een 50-jarige man uit Veldhoven reed met zijn auto richting Veldhoven en kwam door nog onverklaarbare oorzaak op de linkerweghelft. Hij raakte daar de auto van een 50-jarige Eerselnaar en botste daarna frontaal op de auto die daarachter reed. Die auto werd bestuurd door de 45-jarige Eerselnaar. Hij is door de brandweer uit het wrak bevrijd en is daarna met nog onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft vanwege het verkeersongeval tijdelijk de weg afgesloten tussen De Stuiver en de rotonde bij de Weverstraat.

Valkenswaard: Snelheidscontrole

De politie heeft maandag tussen 15.00 en 17.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Europalaan. Er werd gecontroleerd met behulp van een lasergun. Er zijn 21 automobilisten bekeurd. De snelste overtreder reed 77 km/u. De maximum snelheid bedraagt ter plaatse 50 km/u.