Digitale Gemeente Houten

Victum/IGCN wint opnieuw

maandag 21 november 2005 - Bron: Victum/IGCN

Victum/IGCN speelde afgelopen zaterdag haar eerste thuiswedstrijd in de tweede klasse. Ook deze week stond er weer een onbekende tegenstander op het programma, namelijk EKC Nääs uit Enschede. De tribune was goed gevuld mede door het feit dat de nieuwe supportersvereniging Victor was opgericht. Deze supporters zorgden voor een uitstekende korfbalsfeer in de zaal!

Victum/IGCN kwam door een mooie openingsbal op een snelle voorsprong. Ook EKC Nääs wist tot scoren te komen waardoor beide ploegen gelijk opgingen. Na enkele minuten stond het 2-2. Vanaf dat moment startte Victum/IGCN met gevarieerde aanvallen uitmondend in mooie uitgespeelde kansen. Victum/IGCN kwam hierdoor op een voorsprong van 5-3. Deze voorsprong werd verder uitgebouwd tot 9-5. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft had Victum/IGCN de taak om de voorsprong vast te houden. De doelpunten vielen aan beide kanten, totdat Victum/IGCN weer even kon aanzetten en zo de score op 14-8 wist te zetten. EKC Nääs gaf echter niet op en verkleinde de voorsprong van Victum/IGCN.

Victum/IGCN was echter gebrand op het winnen van deze wedstrijd ging daarom weer iets scherper spelen. Uiteindelijk speelde Victum/IGCN in alle rust de wedstrijd uit. Eindstand 15-11. Opnieuw waren er weer 2 punten binnen. Vol vertrouwen wordt dan ook uitgekeken naar de volgende wedstrijd tegen weer een onbekende tegenstander. Doelpunten: Martijn Boers 3, Hans de Gooijer 3, Erwin van Dinter 3, Peggy Braaf 2, Julliëtte Stam 2, Corine v.d. Brink en Vikash Mahadew Missier

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).